lørdag 22. desember 2012

Pust ut og senk skuldrene (22. des)

God morgen folkens!
Bilde: Jul<3 Mor og sønn koser seg med frokost og Jul i Andeby, elsker livet akkurat nå:-)
 
Tassen og jeg har benket oss i sofaen for å se på tegnefilmer. Tente lys, god frokost, stillhet og fri. Da har mor og sønn det bra:) De to siste i familien er murmeldyr og koser seg fortsatt på senga med tven på som overdøver den tunge pustinga deres...
Er jul i huset nå!

Ribba er salta og pepra, en liten tur ut snart for de siste julekortene før finstasen skal på. I dag har mor og far invitert hele familien til koldtbord.  Så med oldeforeldre, tanter, onkler, nieser, fettere og barn - store og små blir vi 24. Er ikke store familien, men blir nok fult alikevel:) Men hyggelig!
 Så takk til mor og far!

Ellers må jeg bare legge ved denne linken Vi <3 kroppen vår med tanke på min jakt på det perfekte julekveldsantrekket (som forøvrig førte til en liten diskusjon med gemalen i går på et kjøpesenter midt i verste julerush...). Mye fokus på motebloggere og medias påvirkningskraft på folk om dagen, spesielt på unge jenter. Så nå har det vokst frem en gruppe flotte, naturlige og tøffe jenter som viser hvordan de trives med seg selv - all ære! Jeg er ikke der ennå, men det er selvforskyldt og kan fikses med litt vilje og pågangsmot.... Men jula 2012 blir ikke endringen for å si det det slik.... Jeg gir opp jakten på det perfekte antrekket så de som forventer bilder må vente til neste jul;)



Men nå det viktigste - dagens sang! Andy Williams og It`s The most wonderful time of the year! Og julen er en spesiell høytid, den er magisk for store og små:)


Nyt dagen, slapp av og pust ut, ikke stress!
Jula er her nå!
 
Den er perfekt alikevel selv om det ikke lukter grønnsåpe (tenn masse lys istedet - da lukter det godt), selv om ikke alle 7 slag er bakt (det finnes så mye spennende på butikken), selv om det er kø i alle butikker (bruk tida til å slappe av og nyt at du ikke får gjort noe anna enn å vente og derfor bare må slappe av) og at det mangler en pakke eller to (legg julekakene dine i et fint glass og pynt, eller lag et gavekort om barnepass, jentekveld eller 5 husvasker - alltid stas med gaver som ingen andre får)!
Jula er perfekt fordi du kan senke skuldrene og være barnslig med unga:)
 
 
Klem
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du leste min hverdagstanker!

Om du legger igjen en kommentar så blir jeg glad:)